Paddy Borthwick is een bevlogen wijnmaker en eigenaar van dit familiedomein in het hart van Wairarapa. Het gebied Wairarapa heeft excellente groeicondities en een bodemstructuur met veel stenen en rivierafzettingen.

Het wijnmakersvak zat Paddy al vroeg in het bloed en voor hij zijn eigen winery begon had hij er al 15 jaar internationale werkervaring opzitten. Hiervan werkte hij 5 jaar als wijnmaker in Marlborough. De enige marketing die Paddy doet is het structureel leveren van uitstekende prijs/kwaliteit en dat is ook precies de reden dat De Ware Jacob meerdere wijnen van dit wijnhuis voert.

Licht gele wijn met een aantrekkelijk aroma’s van kruisbes, guave en ananas, ondersteund door intense aroma’s van tropisch fruit. Deze wijn heeft een frisse, levendige smaak met tonen van groene appel en limoen, en een lange afdronk. Het vakmanschap uit zich in een goede balans, structuur en intensiteit. Heerlijke wijn om te drinken als aperitief of als begeleiding bij lichte gerechten zoals salades, visgerechten en gevogelte.